Op vrijdagavond 24 november wordt in De Vianden de volgende editie van de Ginnekense quiz gehouden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wie mee wil doen, kan zich nog inschrijven. Maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!

Deelname aan de quiz staat open voor teams van minimaal drie en maximaal zes personen. Ieder team is welkom: straatcomité, buurtvereniging, sportvereniging, vriendenclub of gelegenheidsteam. Inschrijven kan door een mail te sturen naar de Ginnekense quiz.

De quiz bestaat uit meerdere rondes met ieder hun eigen onderwerp, zoals actualiteit, muziek, evenementen en een fotoronde. Er zijn algemene vragen, vragen over de geschiedenis van Ginneken en vragen over het huidige Ginneken. Bovendien is er sinds vorig jaar een wisselende categorie. Dit keer is dat: verkeer. Deze term kan heel breed opgevat worden en dat is precies de bedoeling!

Vorig jaar werd de quiz gewonnen door De Kleiduijven, een team van bewoners van de Van Duijvenvoordestraat (tussen Kalishoek en Taxandrialaan). Welk team gaat hen opvolgen? Wie de uitdaging aandurft – of gewoon zin heeft in een gezellige avond – kan zich nu inschrijven!